Promotion

Je kan ze weer testen! De sjabrakken van Burioni

Burioni Test Sjabrak

Vanaf vandaag is het weer mogelijk voor ruiters uit Nederland, België en Duitsland om sjabrakken van Burioni te testen. Makkelijker, comfortabeler en leuker.

Burioni Test Sjabrak

Regelmatig krijgen wij vragen van ruiters over de Burioni sjabrakken welke het meest geschikt is voor het zadel dat zij gebruiken. Vaak kunnen wij daar niet zo maar een antwoord op geven omdat elke situatie weer anders is. Het gaat tenslotte om de rug en de dikte van de vacht van jouw paard en het type zadel. Om die reden kan het handig zijn om een sjabrak van Burioni te testen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tegen betaling van € 10,00 kan jij twee weken gebruik maken van een van de onderstaande sjabrakken van Burioni. Maak een keuze welk Burioni sjabrak jij wil testen en de periode. Wij versturen de sjabrak naar het door jou opgegeven adres en na afloop van de door jou geselecteerde periode stuur je het weer aan ons retour. De verzendkosten voor retourzending zijn voor jouw rekening. Maar bestel jij vervolgens een Burioni sjabrak dan krijg je na jouw bestelling € 5,00 retour op je bankrekening.

Belangrijk is wel dat je voorzichtig met de sjabrak omgaat en je het na de testperiode gelijk retour stuurt zodat iemand anders deze sjabrak in de daarop volgende periode kan testen. Ook is het verstandig jouw retourzending aangetekend te versturen. Je retourzending is dan verzekerd en je ontvangt ook een Track en Trace code.

Natuurlijk kan je ook zonder gebruik te maken van een testsjabrak meteen jouw gewenste Burioni sjabrak hieronder bestellen. En bij een bestelling boven de € 100,00 betaal je in Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten.

Burioni Tex Tech Wol pad zonder Gel

Burioni Endurance Tex Tech Wol

Beoordeling 5.00 uit 5
 120,00 Incl. btw
Burioni Endurance Tex Tech Sympa

Burioni Endurance Tex Tech Sympa Pad

 75,00 Incl. btw
Burioni endurance fleece pad/zadeldek zwart

Burioni Fleece Anti Decubito Dry F Pad

 99,00 Incl. btw
Burioni zadeldek / pad wol Tex Tech met Gel, anti slip fluo geel

Burioni Endurance TT Wol en Techno Gel Pad

 139,00 Incl. btw

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *